כולנו יודעים עד כמה מילות מפתח יכולות להשפיע על המיקום של האתר שלנו בתוצאות החיפוש. בעולם שבו התדמית והמיתוג חשובים כמעט כמו המוצר עצמו, לפעמים מתמודדים עם אתגרים מעניינים במיוחד. אחד האתגרים הללו הוא קידום מילות מפתח בעברית לא תקינה, למשל צירוף המילים "מעצבים פנים". איך אפשר להפוך את הצירוף הזה למשהו שמעניין לדבר עליו, וגם לייצר ממנו טראפיק איכותי לאתר?
קבלו דוגמה על איך להתמודד עם אתגר כזה, עבור אתר שעוסק בעיצוב פנים לעסק ולהפוך אותו לנקודת זינוק חדשה, תוך כדי הצגת האיכויות של מעצבת הפנים המועדפת עלינו: ליאת שפיר. ליאת מתמחה ביצירת חללים שמשלבים בין אסתטיקה ופונקציונליות בצורה יוצאת דופן. כשמישהו מחפש "מעצבים פנים", הוא רוצה לדעת שהוא בידיים טובות, שמישהו מבין את הצרכים העסקיים שלו וגם יכול ליישם אותם בשטח. בזה בדיוק ליאת מצטיינת. היא לא רק מעצבת משרדים, היא מעצבת חוויות עבודה. היא מבינה שכל חלל מספר סיפור, ושכל פרט קטן חשוב כדי ליצור את האווירה המושלמת לעסק שלכם..
כשהלקוחות מחפשים פתרונות עיצוב בגוגל או מנוע חיפוש אחר, לא תמיד יקפידו על עברית תקנית. הצירוף "מעצבים פנים" הוא ביטוי שמזכיר יותר פעולה מאשר מקצוע, אך בפועל, זו הדרך שבה אנשים רבים מבטאים את מה שהם מחפשים. אולי תתפלאו, אבל לצירוף הזה, נכון לרגע כתיבת שורות אלו, יש ממוצע של 3,600 חיפושים בחודש ותחרות נמוכה (…נו…ברור…) וזה בדיוק מה שמוביל אותנו להתייחס אליו, אפילו אם הוא לא תקני.
נכון, הביטוי "מעצבים פנים" עלול להישמע קצת מאיים, כמעט כאילו מדובר במשהו שמישהו עושה לפנים של מישהו אחר. אבל למעשה, מה שמעצבת פנים כשרונית עושה, זה להפוך חללים – לעיתים מורכבים ולא שגרתיים – לסביבות עבודה מהנות, פונקציונליות ואלגנטיות. בדיוק כאן נכנסת לתמונה ליאת שפיר, מעצבת פנים שהיא מומחית אמתית בעיצוב פנים למשרדים ולעסקים.
אז איך מעצבים מילות חיפוש? התשובה פשוטה: מעצבים אותן באותה תשומת לב ודייקנות כמו שעושים לעיצוב משרדים או עסקים. אפשר לקחת את הביטוי "מעצבים פנים" ולהפוך אותו להזדמנות להציג את האופי הייחודי של מעצבת הפנים המובילה שלנו.
לדוגמה: כשאתם מחפשים מעצבים פנים, אתם לא רק מחפשים מי שיסדר את הרהיטים בצורה נאה, אלא מומחית שתעצב לכם חלל עבודה שידבר בשפה שלכם, שישקף את החזון העסקי שלכם, ויהפוך את המשרד למקום שבו תרצו לשהות יום-יום, כזאת בדיוק היא ליאת שפיר – מעצבת עם חזון, דמיון ויכולות להפוך חללים מורכבים למזמינים ומעוצבים.
נכון, קידום ביטוי שאינו תקני עשוי להיראות מאתגר, אבל יש בכך גם הזדמנות: אפשר להשתמש בביטוי כמו "מעצבים פנים" כדי להוביל לקוחות פוטנציאלים למסר המרכזי שאנו רוצים לקדם, ולהציג את המעצבת כמי שמבינה גם את השפה הלא רשמית של הלקוחות שלה, וגם את החשיבות של עיצוב מקצועי ומדויק. למשל: כשאתם מחפשים 'מעצבים פנים', אתם בעצם מחפשים מי שייקח את החזון שלכם ויהפוך אותו למציאות בחלל העבודה שלכם. ליאת שפיר, מעצבת פנים עם ניסיון רב בעיצוב חללים לא שגרתיים, יודעת בדיוק איך לתרגם רעיונות גולמיים לעיצוב מלוטש ואפקטיבי."
במקום להימנע מהביטוי הלא תקני, אפשר לשלב אותו בתוכן בצורה יצירתית ולהתייחס אליו כהזדמנות להסביר מהי באמת עבודת עיצוב הפנים. למשל: "הביטוי 'מעצבים פנים' אולי לא נשמע הכי תקני, אבל מה שחשוב באמת זאת התוצאה הסופית: משרד שמעוצב בדיוק לפי הצרכים שלכם, ושכל פרט בו משדר מקצועיות ואסתטיקה."
יתרונות השימוש במילות מפתח לא תקניות
ליאת שפיר – מעצבת פנים בהוד השרון, עיצוב פנים בהוד השרון, ליאת מעצבת פנים